SLUITEN
Youngtimer kopen

Youngtimer kopen

Cruquius • Ede

Youngtimer kopen

Een auto die de leeftijd 15 tot 25 jaar heeft scharen we in Nederland onder de groep youngtimers. Een youngtimer kopen brengt een aantal voordelen met zich mee. Deze bijtellingsvriendelijke auto’s zijn vaak waardevast. Ze schrijven immers niet veel meer af. Daarnaast zijn er diverse verzekerings- en belastingvoordelen te benutten.

Neem contact op
Youngtimer kopen bij Vehikel
Exclusieve youngtimers

Auto's voor liefhebbers

Het kopen van een youngtimer biedt niet alleen fiscale voordelen. Het is ook een verrijking van uw wagenpark. Youngtimers hebben een waanzinnig karakter door hun uitstraling, verouderde optielijst en imperecties. Auto’s voor echte liefhebbers. Bij Vehikel hebben we kwaliteit hoog in het vaandel staan. De youngtimers in onze collectie zijn een strenge selectieprocedure ondergaan.

Vehikel - Youngtimers

Vehikel

Wij bieden hier uitsluitend auto’s aan van merken die (ons) in vervoering brengen. Merken die waarde hechten aan traditie en erfgoed. Denk aan Alfa Romeo, BMW, Ferrari, Lotus, Maserati, Mercedes-Benz en Porsche. Merken vol emotie. Makers van onbetwiste iconen.

Merken vol emotie

Onze showroom

Rijplezier bereikbaar maken. De enige verrassing die wij u willen bezorgen is een aangename. Anders hebben wij ons doel niet bereikt. Wat we doen? We brengen prachtige youngtimers binnen handbereik.

Contact
Youngtimers showroom