SLUITEN
Ontmoet het team

Het team

Maak kennis met het Vehikel team. Wij zijn Jeroen, Bas en Daryl.

Mijn naam is Jeroen Gilles, aangenaam

Het grootste onderscheid tussen auto’s zit hem in de mens erachter. De ontwerper, de maker, de bestuurder. Het gaat niet om vervoer maar om vervoering! Althans voor mij. En ik vermoed ook voor u. Ik ben eigenaar van Vehikel. Mijn roots liggen in de techniek. Ik heb werktuigbouwkunde gestudeerd (Ing.) en mijn eerste bedrijf was van technische aard. Van jongs af aan ben ik gefascineerd door sportwagens. Het voelt als mijn ‘roeping’ om bijzondere exemplaren beschikbaar te maken. Uit liefde voor snelheid, schoonheid en weergaloze techniek.

Ik ben Bas Brinkmann

Na velen jaren ervaring in de in- en verkoop bij o.a. Jaguar heb ik in 2009 de stoute schoenen aangetrokken en ben ik zelfstandig ondernemer geworden. Vanaf 2021 werk ik nauw samen met Jeroen vanuit onze gezamenlijke showroom aan de Crommelinbaan 44 in Cruquius. Daar waar Jeroen de meer vrije rol op zich neemt binnen Vehikel en zich bezighoudt met zoekopdrachten, importeren, aankoopkeuringen en de marketing, ben ik verantwoordelijk voor de consignatie verkoop. Een nieuwe eigenaar tevreden onze showroom zien verlaten is hetgeen waar ik de meeste voldoening uithaal.

En ik ben Daryl Baars

Vanaf jonge leeftijd ben ik geïntrigeerd door het lijnspel van auto’s. De Lamborghini Miura, BMW 507, Jaguar E-Type series 1, maar ook de moderne Jaguar F-Type spreken tot de verbeelding. De uitspraak ‘living the dream’ is voor mij van toepassing. Waar deze auto’s vroeger slechts screensavers op mijn computer waren, bevind ik mij nu tussen deze auto’s. Met mijn marketingachtergrond versterk ik het team met mijn kennis rondom online zichtbaarheid.

Bekijk onze collectie