SLUITEN
Het team - Vehikel

Het team

Maak kennis met het Vehikel team. Wij zijn Jeroen, Tim en Daryl.

Mijn naam is Jeroen, aangenaam

Mijn roots liggen in de techniek. Van jongs af aan ben ik gefascineerd door sportwagens. Het voelt als mijn ‘roeping’ om bijzondere exemplaren beschikbaar te maken. Uit liefde voor snelheid, schoonheid en weergaloze techniek.

Het grootste onderscheid tussen auto’s zit hem in de mens erachter. De ontwerper, de maker, de bestuurder. Het gaat niet om vervoer maar om vervoering! Althans voor mij. En ik vermoed ook voor u.

Ik heet Tim

De autowereld heeft een bijzondere signatuur. Dat ik zaken mag doen met de topmensen uit corporate Nederland zegt veel. Ik probeer bij een ieder die daarvoor openstaat het vuurtje in zijn of haar autohart aan te wakkeren. Ik ben er trots op mannen als Daryl en Jeroen collega’s te mogen noemen.

En ik ben Daryl

Vanaf jonge leeftijd ben ik geïntrigeerd door het lijnspel van auto’s. De Lamborghini Miura, BMW 507, Jaguar E-Type series 1, maar ook de moderne Jaguar F-Type spreken tot de verbeelding. De uitspraak ‘living the dream’ is voor mij van toepassing. Waar deze auto’s vroeger slechts screensavers op mijn computer waren, bevind ik mij nu tussen deze auto’s.