SLUITEN
Consignatie verkoop

Consignatie verkoop

Vehikel bemiddelt in de aan- en verkoop van exclusieve auto’s. Wilt u uw auto verkopen? Bijvoorbeeld omdat inruilen niet aan de orde is? Of financieel onaantrekkelijk? Wij spannen ons maximaal in om een nieuwe liefde te vinden voor uw oude liefde.

Wat we doen?

Wij werken als bemiddelaar tussen koper en verkoper, net zoals een huizenmakelaar dat doet. Wij hebben jarenlange ervaring, een uitgebreid netwerk en actuele kennis omtrent product, prijs en de markt. We werken op basis van no cure, no pay. De enige kosten die u bij aanvang verschuldigd bent zijn de kosten voor het verkoop klaar maken van uw auto en het opstellen van de advertentie incl. professionele foto’s.

Waarom uw auto in consignatie verkopen

Consignatieverkoop brengt vrijwel altijd meer op dan inruil of een privé verkoop. Daarnaast krijgt u geen mensen over de vloer; wij nemen het gehele verkooptraject voor u uit handen.

Neem contact op

Het traject

Het traject voor het verkopen in opdracht bevat een aantal stappen.

 • Beginfase
  Het traject start met een gedegen waardebepaling en een vraagprijs advies. Vervolgens begeleiden wij u desgewenst met het verkoop klaar maken van uw sportauto. Hierna wordt gestart met de advertentie, denk hierbij aan het schrijven van een gedetailleerde advertentie(tekst), optielijst en een professionele fotoshoot. Een eventuele video-opname behoort tevens tot de mogelijkheden.
 • Adverteren
  Adverteren vindt plaats op diverse internationale socialmedia en autoverkoopsites. Uiteraard wordt ook ons netwerk op de hoogte gebracht. Een goede match is soms dichterbij dan verwacht. Wij bieden uw auto bij voorkeur exclusief aan. Dit voorkomt vragen en komt een goede verkoop ten goede.
 • De verkoop
  Bij interesse in uw auto start een grondig cliëntonderzoek. Vervolgens wordt gestart met de onderhandelingen namens u. Mocht een akkoord zijn bereikt, dan verzorgt onze partner de administratieve afhandeling als wel de aflevering.
 • Transport
  Mocht het voorkomen dat de auto getransporteerd moet worden, dan halen wij deze op met onze gesloten trailer.

We werken op commissie basis. No cure, no pay.

Heeft u interesse?

En overweegt u om uw exclusieve auto te koop aan te bieden? Neem contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak. U kunt ons telefonisch bereiken op 06 – 55 70 88 93 of vul het onderstaande formulier in.

"*" geeft vereiste velden aan