SLUITEN

Klantervaringen

Hieronder leest u enkele van onze klantervaringen.

Ferrari California T 3.9 Rosso Corsa

Ferrari California T 3.9 Rosso Corsa

“Wat een fijn bedrijf met verstand van zaken en hart voor sportauto’s. De communicatie is geweldig en snel, zelfs in de avond. Wij zijn geweldig begeleid door Jeroen en houden zeker contact.”

– Wendy Stiphout

Porsche 911 997 3.6 Targa 4

Porsche 911 997 3.6 Targa 4

“Zeer te spreken over Vehikel, verstand van zaken en geen gladde verkoop praatjes…. Ook als het even tegen zit word er alles aan gedaan!! Het traject van A tot Z tot in de punten verzorgd… Wij willen hier de mannen dan ook zeker hartelijk voor bedanken!! Nu gaan we genieten van onze Porsche targa!!”

– Wybren Van der linden

ALFA ROMEO GIULIA 2.9 V6 QUADRIFOGLIO

“De werkwijze van Bas en Jeroen beviel mij enorm. Van het eerste contact, tot aan de eerste ontmoeting en de uiteindelijke verkoop van mijn auto. Het hele proces verliep soepel en met de nodige communicatie zodat ik altijd op de hoogte was van de gang van zaken. De consignatie verkoop ging exact zoals ik het mij had voorgesteld en ik kan dit team dan ook alleen maar aanbevelen. Voor toekomstige verkopen weet ik waar ik terecht kan. Nogmaals bedankt!”

– Timmo Hendriks

Porsche 911 996 GT3 Clubsport

Porsche 911 996 GT3 Clubsport

“Bedankt voor je geweldige inzet met een mooi resultaat. Ik heb de samenwerking met jou als heel prettig ervaren. Jouw enthousiasme werkt aanstekelijk en geeft vertrouwen in jouw commitment om de job tot een goed einde te brengen. Dat vertrouwen heb je in mijn geval terecht verdiend. Wellicht kunnen we in de toekomst nog eens zaken doen!”

– B. Bergamin

“In de afgelopen 2 jaar heb ik zowel een auto gekocht en verkocht met de eerste klas support van Jeroen Gilles, Vehikel. In beide situaties was de samenwerking perfect. Jeroen combineert markt en technische kennis op een exclusieve manier met inzicht in het verwachtingsniveau van beide de koper en verkoper. Uitermate tevreden!”

– John Quak

Porsche 911 996 4S

Porsche 911 996 4S

“Zeer positieve ervaring! Vehikel heeft mij geholpen met de verkoop van mijn Porsche. De communicatie verliep prettig en doeltreffend. Het voelde goed en vertrouwd. Jeroen is heel prettig en toegankelijk persoon die goed meedenkt!”

– D. Bobylev

Porsche 911 2.4T Coupé Ölklappe

Porsche 911 2.4T Coupé Ölklappe

“Ik ben zeer te spreken over de samenwerking met Vehikel en erg tevreden met het resultaat. Daryl bedankt!”

– Patrick Klomp

Fisker Karma EcoSport

Fisker Karma EcoSport

“De Fisker is door ons telefonisch gekocht zonder hem in het echt gezien te hebben, wel na tien telefoontjes over en weer met vragen die keurig en zeer geduldig werden beantwoord, afgaande op de zich zeer vertrouwd lijkende inlichtingen welke Jeroen Gilles telefonisch mededeelde. Een Topservice van deze club en een top klantvriendelijke eigenaar in de persoon van Jeroen Gilles en zijn Zakenpartner. Ik heb er Zaterdag en Zondag reeds 200 km fantastisch mee gereden/getest en niet een mankement kunnen ontdekken. Ook voor reparaties/onderhoud, waarvoor specialistische kennis noodzakelijk is, kan ik bij Vehikel terecht! Dus beveel ik iedereen aan daar de auto van zijn dromen te kopen.”

– Gijs Hilhorst

Mercedes-Benz C63S AMG

Mercedes-Benz C63S AMG

“Ik heb pas geleden mijn Mercedes AMG C63s via Vehikel verkocht ivm vertrek naar het buitenland. Van het begin tot het einde een goede ervaring met een uitstekend resultaat. Jeroen is enthousiast en zeer professioneel; hij is zeker niet een typische autoverkoper. Het proces werd duidelijk uitgelegd, de kosten en mogelijkheden zijn transparant gemaakt en er is goed gecommuniceerd. Ik kan Jeroen en Vehikel zeker aanbevelen. Ik kom zeker terug om te kopen of verkopen.”

– M. Teunissen

Ford Mustang GT 5.0 V8

Ford Mustang GT 5.0 V8

“Always been a big Mustang fan, and when Vehikel had one for sale, I took it. Happy Owner of the Mustang. Vehikel really helped me around understanding the car, made the process very smooth to buy my first car. Very happy with their service.”

– A. Singh

Jaguar E-type V12 Cabriolet

Jaguar E-type V12 Cabriolet

“When I decided to sell my classic sports car, I came in contact with Jeroen Gilles of Vehikel. Jeroen’s passion and knowledge impressed me from the outset and we struck a deal. Jeroen took charge of the sales process and managed all the steps: picking up the car, having it tuned by a master mechanic, having some body work done by an excellent body shop, detailing the car to perfection, making a photo spread, gathering all the documentation and managing the enquiries of the many interested parties from all over the continent. And of course, in the end, managing the export of the car from the Netherlands. All the while he kept my interest at heart, making sure the costs stayed within budget and the process went smoothly and rapidly. He frequently kept me up to date of his progress. All in all, it was a pleasure to work with him.”

– R. Prins