SLUITEN
Jaguar F-Type 3.0 V6 Peek Polish

Vehikel tip: Peek Polish

U heeft een exclusieve auto en daar bent u zuinig op. Dat snappen we maar al te goed. Wij zijn immers ook van mening dat exclusieve auto’s er altijd tip top bij horen te staan. Ze zijn per slot van rekening erg kostbaar. Zeker als ze in beperkte oplage zijn geleverd. Om de glimmende delen van uw auto in optimale conditie te houden, adviseren wij Peek Polish. Het reinigt, beschermt en verbetert de algehele uitstraling van uw auto in een handomdraai.

In deze blog:

De eerste indruk

Hoewel de waarde van exclusieve auto’s grotendeels gebaseerd is op de de technische staat, speelt ook de aanblik een voorname rol. Die bepaalt immers de eerste indruk. Op de lak van een auto is weliswaar niet elk plekje direct zichtbaar, maar op glimmende onderdelen (met name op chroom en RVS) is dit wel het geval. Sterker nog, die plekjes zijn op relatief grote afstand al waar te nemen.

Dat wilt u natuurlijk voorkomen. Poets daarom ook eens met Peek Polish en ervaar het zelf of laat uw auto compleet onder handen nemen door een specialist!

Meer over car detailing

Wat is Peek Polish

Peek Polish is een veelzijdig poets- en polijstmiddel. Het kan worden toegepast op bijvoorbeeld aluminium, chroom, RVS en kunststoffen. Het herstelt doffe plekken en uitlaten die door hitte zijn verkleurd, maar verwijdert onder andere ook oxidatie, roest en andere hardnekkige vlekken. Kortom, een alles-in-één poetspasta waarmee u de uitstraling van uw exclusieve auto weer verbetert en ondertussen ook nog problemen voorkomt.

Inmiddels kennen wij Peek Polish al een aantal jaren. De eerste keer dat wij in aanraking kwamen met dit middel waren wij sceptisch. Hoe kan zo’n tube nu zo goed werken? Zo simpel en dan toch zo effectief? Maar we zien de resultaten met eigen ogen. Elke keer weer. Poets ook uw ook eens met Peek Polish en ervaar het zelf of geef het poetswerk uit handen en laat uw auto detailen!

Zo gebruikt u Peek Polish

Het werkt bovendien heel gemakkelijk. U opent de tube en brengt een klein klontje aan op een poetsdoek. Onze voorkeur gaat uit naar een microvezel poetsdoek, maar u kunt ook een normale poetsdoek gebruiken. U smeert vervolgens de Peek Polish een beetje uit over het te poetsen oppervlak en begint zachtjes te wrijven of kleine cirkeltjes te draaien zoals wij zelf graag doen.

Na een paar minuten poetsen verdwijnen alle lelijke plekjes en komt de originele kleur van het materiaal terug. En daar heeft u slechts een beetje Peek Polish voor nodig. Het resultaat van dit poetsmiddel mag er bovendien zijn: zelfs het RVS glimt als een spiegel. De pasta laat daarbij geen strepen of geur achter. Ook wel prettig!

Peek Polish werkt perfect

Recent hebben we een Jaguar F-Type Deze auto heeft een klepgestuurd uitlaatsysteem met twee schitterende, grote RVS uitlaattips. Het RVS eindstuk was echter verkleurd en er zat een zwarte roetaanslag op. Helaas, want bij dit type auto ligt de focus van de hele achterkant op de uitlaat en dus is het belangrijk dat die er zo goed mogelijk uitziet. Peek Polish hielp ons gelukkig om het eindstuk weer in originele staat te krijgen.

Car detailing

Is uw auto toe aan een grondigere poetsbeurt? Laat dan uw auto detailen. Car detailing, ook wel reconditioneren genoemd, gaat verder dan een simpel sopje. Zowel het exterieur als interieur kan worden behandeld. Bij het exterieur kunt u denken aan het reinigen van de velgen, remklauwen en uitlaat, het polijsten van de autolak en zelfs het laten aanbrengen van een keramische glascoating. Zeker de moeite waard!

Meer over car detailing

Tot slot

Wilt u meer informatie? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Neem contact op

Vehikel