SLUITEN
Car detailing

Car detailing

Uw exclusieve auto terug in showroomstaat! Wij werken met partners gespecialiseerd in het detailen en reconditioneren van exclusieve auto’s. Wij detailen zowel het interieur als exterieur. Bij het exterieur kunt u bijvoorbeeld denken aan de velgen en remklauwen, en aan het polijsten van de autolak.

Jarenlang plezier van keramische coating

Een keramische coating beschermt uw autolak jarenlang optimaal tegen krassen en verkleuring. Maar ook tegen uv-straling, chemicaliën, pekel, vuil, vogelpoep. Noem maar op. Doordat de coating de lak insluit, krijgen roest en oxidatie minder kans. De kleur wordt intenser en de glans dieper.

Uitdeuken zonder spuiten

Bent u nog niet bekend met uitdeuken zonder spuiten? Deze prachtige reparatiemethode zorgt ervoor dat u deukjes kunt laten herstellen tegen minimale kosten. Het grote voordeel van deze methode: er komt bijna geen demontage aan te pas. Dat scheelt tijd en dus geld.

Velgen repareren

De velgen van een auto zijn de meest onderscheidende accessoires voor een auto. Rondrijden met steenslag of stoeprandschade is dus zonde én niet nodig. De oplossing? Poedercoaten of spuiten. Poedercoaten is voordeliger en duurzamer dan spuiten. Het nadeel: de kleurkeuze is beperkt. Spuiten is vaak duurder, maar u kunt wel praktisch elke kleur kiezen.

Car detailing

U ziet het: wij regelen het voor u. Wilt u graag meer informatie over de mogelijkheden? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Neem contact op