SLUITEN
Transport van uw auto

Transport van uw auto

Gefeliciteerd! Wij hebben zojuist de auto van uw dromen gekocht! Deze staat alleen wel in het buitenland. Geen zorgen, het enige dat u nu nog moet doen is even geduld hebben. Wij verzorgen namelijk het transport voor u naar Nederland. Samen met onze partners gaan wij aan de slag om ervoor te zorgen dat uw exclusieve auto zo snel mogelijk bij u in de garage staat. We transporteren uw auto naar Nederland in een gesloten autotrailer. Veilig en discreet.

Track & trace, maar dan via ons

Tijdens het transport houden we u te allen tijde op de hoogte van de vorderingen en belangrijke ontwikkelingen. U weet welke route wij afleggen, waar uw auto op enig moment is en wanneer u dit prachtige exemplaar thuis kunt verwachten.

Opslag auto

Liggen de data van importeren en afleveren bij u voor de deur nog ver uit elkaar? Geen probleem. In de tussentijd stallen wij uw auto veilig bij een van onze partners. Dat biedt u de tijd en gelegenheid om uw auto op het gewenste moment op te halen.

Afleveren auto

Uw auto wordt met een trailer veilig tot aan uw deur gebracht. Of wilt u uw auto bij ons persoonlijk ophalen om er lekker zelf in naar huis te rijden? De keuze is aan u! Wij zorgen ervoor dat uw auto nog een flinke poetsbeurt krijgt voordat wij deze bij u afleveren. U neemt uw auto glanzend en blinkend schoon in ontvangst.

Meer over de aflevering