SLUITEN
Porsche occasion, elegant en luxueus

Onze werkwijze

Elke samenwerking start met een kennismaking. Tijdens de kennismaking nemen we al uw wensen door. Is de wederzijdse klik er? Dan gaan we voor u aan de slag. Wij zullen de zoekopdracht uitzetten in ons brede netwerk. Zo nodig wereldwijd.

De Porsche occasion: symbool van elegante luxe

Vanaf 1931 toen de allereerste de fabriek uit kwam rollen, tot op de dag van vandaag. Dit bijzondere merk weet keer op keer prachtige auto’s te ontwerpen, ontwikkelen en produceren. Van SUV en stationwagen, tot luxe sedan en sportmodellen. Enkele topmodellen van Porsche zijn de Porsche Panamera, Porsche Macan, Porsche Cayenne, Porsche Taycan en de Porsche 911 Carrera.

Modellen en uitvoeringen

In de laatste jaren heeft dit high-end merk tal van nieuwe modellen gelanceerd. Denk aan de Porsche 911 Carrera, de Porsche Boxster, de Porsche Cayman, de Porsche Panamera, de Porsche Macan, de Porsche Cayenne. Met de komst van de Porsche Taycan levert het gerenommeerde merk ook volledig elektrische auto’s.

Al deze modellen zijn weer opgedeeld in diverse uitvoeringen. Bijvoorbeeld de 4S, Turbo, Turbo S, GTS en Sport Turismo. Stuk voor stuk bijzonder fraaie en elegante wagens, betrouwbaar en uitgerust met ver doorontwikkelde, innovatieve technieken. Aan de toevoeging E-Hybride herkent men de Porsches die elektrisch combineren met een benzine- of dieselmotor.

Technisch in perfecte staat

Hebben we uw ultieme autodroom gevonden, dan kijken we kritisch naar de technische staat waarin de Porsche occasion verkeert. Het merk geniet een uitstekende reputatie. Maar bij Vehikel nemen we geen enkel risico en checken we de staat en de historie van de auto grondig.

Auto over de grens

Hoe specifieker en langer de lijst van wensen en eisen, des te groter wordt de kans dat de Porsche occasion die u zoekt een eindje over de grens te vinden is. Wat ons betreft geen enkel probleem. Ook in het buitenland hebben we waardevolle en betrouwbare contacten die we zo nodig in kunnen schakelen. Desgewenst regelen we natuurlijk ook voor u dat de auto wordt geïmporteerd. Die rompslomp besparen we u graag.

Naast Porsche importeren wij ook onder andere Audi, Aston Martin, Bentley, BMW, Ferrari, Jaguar, Lamborghini, McLaren, Maserati, Mercedes, Range Rover en Rolls Royce.

Zoekopdracht geslaagd

De zoekopdracht is geslaagd. De deal is gesloten, het koopcontract getekend. Tijd om afspraken te maken over de aflevering van uw felbegeerde Porsche. En dan is de auto klaar om bij u voor de deur te worden afgeleverd. Glanzend schoon, in een gesloten trailer. Of kunt u bijna niet wachten en rijdt u hem het liefst zelf naar huis? Met een omweggetje, misschien?

Kunt u onze hulp ook gebruiken?

Staat een Porsche occasion ook bovenaan uw verlanglijst, maar hebt u geen tijd, zin of gelegenheid om ernaar op zoek te gaan? Vehikel is zoekspecialist. Wij kennen de weg. Weten hoe te zoeken en waar te zoeken. We beschikken over een uitgebreid netwerk en hebben connecties in het buitenland. En… we zijn vasthoudend.

De kans dat we dé Porsche occasion voor u vinden is dus groot. Wat denkt u: zullen we eens praten? Kijken of we een klik hebben? Dan pakken we het vandaar eventueel verder op. Laten we een afspraak maken. U kunt ons telefonisch bereiken op +31 (0)85 – 077 8004 of klik op de onderstaande knop.

Neem contact op