SLUITEN
Maatwerk leasevoorstel

Maatwerk leasevoorstel

Samen met onze partners kunnen wij u ook een maatwerk leasevoorstel aanbieden. U kunt bij ons terecht voor financial lease en full-service of netto operationele autolease.

Financial lease

Financial lease is aantrekkelijk als u een exclusieve auto wilt rijden, zonder hierin direct te investeren. Het financial lease contract wordt voor een vaste periode en rentevergoeding afgesloten en is mogelijk voor zowel zakelijke als privé auto’s.

NB Schaft u de auto zakelijk aan, dan moet de BTW worden aanbetaald. Deze kunt u direct verrekenen met uw omzetbelasting.

Operational lease

Wilt u onbezorgd uw auto gebruiken? Dan is operational lease de beste keuze. U hoeft niet in de auto te investeren en u heeft geen financiële verrassingen. In een vast maandbedrag zijn alle kosten voor onderhoud, reparatie, bandenvervanging en verzekering opgenomen. U betaalt alleen de brandstof. Na afloop van het contract levert u de auto in en kiest u uw nieuwe leaseauto uit.

Wij adviseren u graag over de leasevorm die het beste bij u en de gewenste auto past.

U kunt bij ons terecht voor onder andere Audi, Aston Martin, Bentley, BMW, Ferrari, Jaguar, Lamborghini, McLaren, Maserati, Mercedes, Porsche, Range Rover en Rolls Royce.

Uw auto inruilen?

Mogelijk wilt u uw auto inruilen? Dat kan! U kunt uw wensen persoonlijk met ons bespreken, uiteraard geheel vrijblijvend. Neemt u contact met ons op voor een afspraak?

Lease aanvraag