SLUITEN
Daryl en Jeroen

Lamborghini occasion: extreem snelle luxe

Bent u de toekomstige eigenaar van een Lamborghini occasion? Is dat uw grootste wens? Logisch. Het zijn ook echt gave en extreem snelle auto’s! En of het nu om een sportauto, een supercar of (binnenkort) een hypercar gaat: Lamborghini ’s zijn exclusief en hebben klasse.

Lamborghini occasion

Het kan zomaar zijn dat we op dit moment een Lamborghini Huracán hebben staan. Een Lamborghini Centenario of Egoista, of een Lamborghini Aventador SVJ of LP700-4. Maar ons aanbod wisselt uiteraard. Neemt u gerust een kijkje in onze online showroom. Staat er geen Lamborghini bij? Misschien valt uw oog op een andere exclusieve auto uit het hogere en hoogste segment. En anders kunt u ons een zoekopdracht geven.

Zoekopdracht Lamborghini occcasion

Welke Lamborghini occasion u ook zoekt, als de auto op de markt is sporen wij hem voor u op. In de gewenste uitvoering, kleur. Om en nabij het vereiste aantal kilometers op de teller. Noem maar op. En met de uitstraling die u zoekt in een Lamborghini: sportieve bravoure, met klasse!

Onze werkwijze

Geeft u Vehikel een zoekopdracht voor de Lamborghini occasion van uw keuze? Dan bespreken we om te beginnen uitvoerig uw verlanglijstje. Wat zijn uw wensen? Aan welke eisen moet de Lambo eventueel voldoen?

Lamborghini topmodellen

Typerend zijn de sportieve looks van de racewagen: ze zijn buitengewoon laag, met een aerodynamische belijning. Desondanks zijn ze luxe afgewerkt. Die combinatie is uniek.

Enkele topmodellen zijn de Lamborghini Sesto Elemento en de Lamborghini Veneno. Uiteraard mag de allernieuwste Lamborghini Siån ook niet in het rijtje ontbreken: de eerste Lambo met hybride motor, het opstapje naar hypercars. En niet te vergeten de Lamborghini Urus. Tot voor kort de sterkste en snelste SUV ooit gemaakt. En exclusiever dan exclusief: er rijden slechts weinig van rond.

Technisch perfect

Vroeger of later vinden we hem: uw gedroomde Lamborghini occasion. Voor we hem aan u presenteren, vergewissen we ons ervan dat de auto ook technisch in perfecte staat verkeert. Dat checken we zorgvuldig aan de hand van een lange lijst met criteria. Pas als alles in orde is bevonden, melden we u het goede nieuws: we hebben hem, uw Lamborghini! Uw zoekopdracht aan Vehikel is geslaagd.

Auto invoeren

Ook als de gezochte Lamborghini occasion zich in het buitenland bevindt, sporen wij hem op. En voeren we hem desgewenst voor u in ook. Dat bespaart u papieren rompslomp en wij kennen de weg. Zo nodig beschikken wij over een internationaal netwerk en schakelen we deze vertrouwde partners in om het voor elkaar te krijgen.

Uw nieuwe aanwist gewonnen

Het is gelukt. De Lamborghini occasion die we voor u hebben gevonden heeft uw hart gestolen. Dit wordt hem. Nu moet u het nog met de huidige eigenaar eens worden over de prijs. Ook dat kunt u met een gerust hart aan ons overlaten. Met onze kennis van markt, merken en waarde van exclusieve klasse auto’s, kunnen we een goede prijs voor u uitonderhandelen. Daar zijn we sterk in bij Vehikel.

Deal!

Altijd weer een mooi moment. Beide partijen zijn het eens en de koopovereenkomst wordt getekend. Van harte! Tijd om uw Lamborghini occasion glanzend gepoetst voor uw deur af te leveren, in een gesloten trailer. Natuurlijk mag u hem ook zelf naar huis rijden. Verheug u maar vast op die allereerste, onvergetelijke rit in uw droomauto!

Droomt u ook van een Lamborghini

Hebt u uw zinnen gezet op een van de modellen van dit iconische Italiaanse automerk? Laat ons raden: een Lamborghini Huracán Performante Ip640-4. Op de Nürburgring staat deze brute circuitauto in de top 4 van de snelste productieauto’s. Of liever een andere uitvoering van de Lamborghini Huracán: de LP610-4 of de LP580-2. Misschien een cabriolet van Lamborghini? De Huracán Spider LP610-4 of LP580-1?

Naast Lamborghini werken wij ook met diverse merken, zoals Audi, Aston Martin, Bentley, BMW, Ferrari, Jaguar, McLaren, Maserati, Mercedes, Porsche, Range Rover en Rolls Royce.

Vehikel speurt dieper, verder. Anders. Grote kans dus dat we dé Lamborghini occasion voor u vinden. Zegt u het maar. Wilt u dat we voor u gaan zoeken? Misschien hebt u uw zinnen gezet op een andere auto in onze online showroom. Of u wilt liever eerst eens vrijblijvend kennis komen maken. In alle gevallen maken we graag een afspraak met u. Neemt u contact op? U kunt ons telefonisch bereiken op +31 (0)85 – 077 8004 of klik op de onderstaande knop.

Neem contact op