SLUITEN
Comfort pakket Vehikel

Comfort pakket

Wanneer u aan het rijden bent, wilt u optimaal kunnen genieten van uw prachtige auto. Bijgeluiden tijdens het rijden kunnen hinderlijk zijn. U wilt uw medepassagiers goed kunnen verstaan, gesprekken via de carkit volgen en ontspannen naar de radio luisteren. Kwestie van comfort. Voor lange afstanden is dit natuurlijk nog belangrijker. Hinderlijke geluiden worden vaak veroorzaakt door bijvoorbeeld de wind op uw voorruit en de wielen die contact maken met de weg. Het geluid van de uitlaat tijdens het rijden kan ook irriteren. Het dringt via het plaatvlak van de bodemplaat en de portieren de auto binnen. Geen nood. Met het Comfort Pakket van Vehikel neemt het aantal decibellen in de auto gegarandeerd drastisch af.

Minimaliseer bij- en rijgeluiden

Kiest u voor ons Comfort Pakket, dan isoleren wij vakkundig de wielkasten, de deuren, het dak en de bodem van uw auto. Behalve dat hinderlijke geluiden afnemen, zorgt deze behandeling ook voor ontdreuning, geluidsabsorptie en het isoleren van trillingen. Het resultaat: rust in de auto. U verstaat elkaar probleemloos. Zelfs als u op de snelweg met elkaar fluistert.

Comfort pakket afnemen

U wilt onbezorgd en zo comfortabel mogelijk rijden in uw exclusieve auto? Bestel dan ons Comfort Pakket en wij zorgen voor de rest! U kunt ons telefonisch bereiken op +31 (0)85 – 077 8004 of klik op de onderstaande knop.

Offerte? Klik hier