SLUITEN
Daryl en Jeroen

Een Bentley occasion getuigt van smaak

Wie een Bentley occasion rijdt, getuigt van een verfijnde smaak. Dat zit hem onder meer in de vele fraaie, uiterst subtiele details. Kijkt u alleen maar eens naar het stiksel in de stoelen. Het toonbeeld van perfectie! Dat is genieten voor iedere ware autoliefhebber.

Het tijdloze ontwerp is en blijft een lust voor het oog. Of het nu om een jongere gebruikte Bentley gaat, zoals de Bentley Continental GT (2e en 3e generatie), de Bentley Continental GTC. (2e generatie) of bijvoorbeeld de Bentley Flying Spur of Bentley Arnage. Of om de wat oudere, maar zeker zo geliefde modellen als de Bentley Continental GTC Speed, de Bentley Continental Flying Spur Speed en de Bentley Continental GT Speed.

Hoe oud of jong uw Bentley occasion ook is: de auto combineert klasse en status met ongekende ruimte en buitengewoon veel vermogen. In onze ogen is Bentley dan ook het ultieme symbool van luxe!

Bentley occasion

Interesse? Het kan natuurlijk zijn dat we op dit moment geen Bentley hebben staan in onze online showroom. Misschien toch leuk om er een kijkje te nemen, bij ons andere aanbod van exclusieve auto’s.

Bekijk onze sportcars

Zoekopdracht Bentley occasion

Waarop hebt u uw zinnen gezet? Een Bentley Mulsanne? Een Bentley Bentayga, de allereerste SUV van dit exclusieve merk? Of gaat uw hart uit naar een Bentley Brooklands coupé, een Bentley Continental GTC Of een Bentley Azure. Vertel het ons.

Als u wilt kunt u ons een zoekopdracht geven om de Bentley occasion van uw dromen voor u op te sporen. In de versie zoals u hem graag wilt hebben. In de kleur van uw voorkeur, het gewenste maximale aantal kilometers op de teller. Noem maar op.

Hoe gaan wij te werk

Droomt u al jaren van een Bentley Continental Flying Spur? Staat het bezit van een Bentley Continental GT bovenaan uw bucketlist? Dan doen we er alles aan om die voor u te vinden. Eventueel met hulp van ons internationale netwerk van vertrouwde en betrouwbare connecties.

We inventariseren eerst in alle rust uw wensen en eventuele eisen. Goede gelegenheid ook om elkaar een beetje te leren kennen. Dat is wel zo prettig voor beide partijen. Wederzijds vertrouwen ligt voor ons aan de basis van aangenaam zakendoen met elkaar. Hebben we een klik? Dan gaan we voor u aan de slag. Op zoek naar dé Bentley occasion voor u. Uw gedroomde auto, technisch in perfecte staat.

Auto invoeren

Het valt niet altijd mee om de gewenste Bentley op de Nederlandse markt te vinden. Wat ons betreft geen enkel probleem als uw droomauto zich een eindje over de grens bevindt. Zo nodig schakelen we voor u ons internationale netwerk van betrouwbare partners in. De rompslomp die het invoeren van auto’s nu eenmaal met zich meebrengt, besparen we u ook graag.

Afronding aankoop

De Bentley die wij voor u hebben geselecteerd, is precies wat u zoekt. Dan blijft er nog een belangrijke kwestie over: de prijs. Als u wilt kunt u het ook aan ons overlaten om een goede deal voor u te sluiten. Wij kunnen er dankzij scherp en vakkundig onderhandelen voor u uithalen wat erin zit. We kennen de markt en de merken, en de waarde van topklasse auto’s.

De prijs is rond, de koopovereenkomst is getekend en het papierwerk is afgehandeld. Gefeliciteerd! Uw langgekoesterde droom is werkelijkheid geworden. Natuurlijk kunt u niet wachten tot uw Bentley wordt afgeleverd. Om de beleving compleet te maken, maken we hier graag iets speciaals van. Zo rijden wij uw Bentley blinkend gepoetst in een gesloten trailer voor uw deur. Rijdt u liever meteen lekker zelf naar huis in uw nieuwe aanwinst? Ook dat kan. Hoe dan ook: het grote genieten kan beginnen!

Benieuwd wat een zoekopdracht kost?

Een belangrijke vraag, dat begrijpen we. Maar een lastige om te beantwoorden. Elke zoekopdracht is namelijk maatwerk. De kosten worden bepaald door nogal wat factoren, zoals uw wensen en eisen. En is de gezochte Bentley occasion in Nederland te vinden? Of moet die worden geïmporteerd, bijvoorbeeld uit Milaan of Londen? U ziet: het ligt gecompliceerd. We praten hier graag verder met u over.

En waarmee kunnen we u van dienst zijn?

Deel uw autodroom met ons en we gaan aan de slag om die te helpen vervullen. Of het nu om een Bentley occasion gaat, of om een andere auto in het luxe segment. Goed om alvast te weten: bij Vehikel zoeken we anders. Dieper en verder.

Wilt u een Audi, Aston Martin, BMW, Ferrari, Jaguar, Lamborghini, McLaren, Maserati, Mercedes, Porsche, Range Rover of Rolls Royce inruilen? Dat is mogelijk.

Maar laten we eerst eens bij een kop koffie bekijken wat wij eventueel voor u kunnen betekenen. Neemt u contact op voor een afspraak? U kunt ons telefonisch bereiken op +31 (0)85 – 077 8004 of klik op de onderstaande knop.

Neem contact op