SLUITEN
Automakelaar

Automakelaar

De automakelaardij voor u

We raden u aan om eens een kijkje te komen nemen bij de informatie op deze website, om alvast een goed idee te krijgen van wat u bij ons allemaal kunt verwachten. We hebben een echte passie voor auto’s en hebben twee showrooms vol staan met de mooiste modellen. Dit zijn auto’s die we vanaf verschillende plekken bij elkaar hebben verzameld. We willen u echter ook graag helpen met de verkoop van uw eigen auto. Neem hiervoor gewoon even contact met ons op als u hier vragen over heeft. We nemen dan alle mogelijkheden en voorwaarden hieromtrent met u door.

Meer weten over ons werk als automakelaar?

Als automakelaar hebben we een uitgebreid netwerk voor u klaarstaan. Mensen die u gaan helpen om ervoor te zorgen dat u uw auto zo goed mogelijk kunt verkopen. We gaan niet rusten tot wij een koper hebben gevonden waar u een goed gevoel bij heeft. Iemand die uw prijs wil betalen, maar waarvan u ook zeker kunt zijn dat deze persoon met zorg en liefde met uw oude liefde om zal gaan! We staan als automakelaardij altijd voor u klaar om uw wensen zo goed mogelijk uit te laten komen.

Op zoek naar een bevlogen automakelaar?

Heeft u een auto en wilt u deze aan de man proberen te brengen? Dat is geen eenvoudige keuze. Wellicht heeft u jarenlang van die mooie auto genoten en doet het u pijn in het hart om de auto te moeten wegdoen. U kunt er natuurlijk ook praktischer in staan. Wellicht heeft u simpelweg geen ruimte meer of heeft u uw oog laten vallen op een andere auto. Wat de reden ook is, het is goed om voor de verkoop van uw auto een ervaren automakelaar in te schakelen. Neem hiervoor eens contact op met Vehikel. We hebben veel ervaring met de verkoop van de mooiste wagens die er te krijgen zijn.

Wat is een automakelaar?

Een automakelaar is een persoon of een bedrijf die de verkoop van een auto geheel of gedeeltelijk overneemt van de autobezitter. Deze persoon streeft ernaar om de betreffende auto tegen een zo gunstig mogelijke prijs te verkopen. Het streven hierbij is om de auto voor een zo hoog mogelijk bedrag van eigenaar over te laten gaan omdat het verdienmodel van de automakelaar hieraan gekoppeld is. Een automakelaar krijgt een vooraf afgesproken deel van de opbrengst van de auto.

Een automakelaar kan dus worden gezien als een bemiddelaar bij het verkopen van auto’s. Hij of zij zal zelf proactief op zoek gaan naar potentiële verkopers. Hiervoor kan een automakelaar ervoor kiezen om marketingactiviteiten in te zetten zoals het plaatsen van advertenties. Daarnaast zal de automakelaar zelf de onderhandelingen met potentiële verkopers voeren eventueel de administratieve handelingen met betrekking tot de uiteindelijke verkoop op zich nemen. De grote voordelen van het gebruik maken van de diensten van automakelaars is dat de eigenaren van de auto’s volledig ontzorgt worden in het verkoopproces en gebruik kunnen maken van de autobranche kennis van de automakelaar. Het nadeel van deze constructie is dat de verkoop van de auto minder zal opleveren voor de auto eigenaar omdat de provisie van de automakelaar van dit bedrag af gaat.

Neem contact op

Neemt u contact met ons op voor een afspraak?

Neem contact op