Wilt u uw auto laten verkopen in Haarlem?

Bent u op zoek naar een verkoper die u uw auto kunt laten verkopen in Haarlem? Als het hier gaat om een mooie, klassieke sportauto, dan heeft u bij Vehikel uw juiste partner gevonden. We hebben namelijk mensen klaarstaan die als geen ander weten wat er allemaal bij komt kijken om een sportauto te verkopen aan een andere gepassioneerde autoliefhebber. We hebben zelf ook een echte passie voor sportauto’s. Sterker nog, we hebben een hele showroom volstaan met dit soort auto’s! Daar zetten we die mooie auto van u natuurlijk graag tussen, zodat u er zeker van kunt zijn dat uw auto ook goed wordt verkocht!

Een auto verkopen bij Haarlem in de buurt

Indien u in Haarlem woont, dan is het maar een klein stukje naar Cruquius. Hier is onze showroom gevestigd. We ontvangen u hier graag om eens met u door te nemen wat wij allemaal voor u kunnen betekenen. De mooiste wagens blinken u hier al tegemoet. We verkopen modellen van merken als Ferrari, Lotus, Alfa Romeo, BMW, Mercedes en Porsche. Prachtige, klassieke modellen waar die wagen van u zeker niet tussen misstaat. We gaan dan met u om tafel zitten om uw wensen met u door te nemen. Wat verwacht u nu precies van een makelaar die uw auto voor u gaat verkopen?

Door Vehikel uw auto laten verkopen in Haarlem

We vinden het belangrijk om u de mogelijkheid te bieden uw auto zo goed mogelijk te verkopen. Voor een goede prijs, maar ook aan iemand die net zo’n warm hart heeft voor klassieke sportauto’s als u. Iemand waarvan u er op kunt vertrouwen dat deze persoon met grote zorg met uw mooie auto om zal gaan. Uw auto laten verkopen bij Haarlem, door Vehikel, is dan ook altijd de juiste keuze als u een partner wil hebben met dezelfde passie voor klassieke en eigentijdse sportauto’s als u!

meer over Vehikel

Showroom

U bent van harte welkom in onze showroom te Cruquius, waar wij onze auto's presenteren. Wij werken op afspraak. Belt u even voordat u komt?

Jeroen Gilles
Jeroen Gilles