Een auto in consignatie verkopen

Heeft u een auto die u wilt verkopen, maar wilt u hier niet zelf mee aan de slag? Dan kunt u er voor kiezen om deze auto te verkopen in consignatie. U laat het verkopen dan aan een professionele verkoper over, maar blijft tot de verkoop wel de eigenaar van de auto. Wilt u een mooie sport auto in consignatie laten verkopen? Dan bent u bij Vehikel aan het juiste adres. Wij staan klaar om ervoor te zorgen dat uw auto een goede koper krijgt. Iemand die ook een passie heeft voor mooie auto’s en waarvan u er op kunt rekenen dat deze net zoveel gaat genieten van die mooie auto als u altijd heeft gedaan.

Wilt u uw auto in consignatie verkopen?

Indien u er voor kiest om een auto in consignatie van de hand te doen, dan zit u goed bij ons. Bij ons kunt u rekenen op een betrouwbare service, met professionals op het gebied van het verkopen van wagens. Wij spannen ons altijd maximaal in om ervoor te zorgen dat er een koper komt voor uw oude liefde. We werken daarbij ook samen met een aantal professionele partijen op het gebied van autoverkoop. U kunt hierbij denken aan onder andere Aerdenhout Exclusive Cars. Samen zorgen wij ervoor dat uw auto voor een mooie prijs wordt verkocht. Indien u hier vragen over heeft kunt u natuurlijk altijd even contact met ons opnemen hierover.

Een auto verkopen in consignatie

Als wij met uw auto in consignatie aan de slag gaan, dan kunt u er op rekenen dat dit goed gebeurt. Wij hebben vele jaren ervaring met de verkoop van auto’s. We hebben een showroom vol met de mooiste modellen, waarbij u er ook altijd op kunt rekenen dat uw auto bij ons een mooi plekje krijgt. Maak een afspraak om eens bij ons langs te komen en een goed beeld te krijgen van zowel ons als onze showroom. U krijgt dan een goede indicatie van wat wij voor u kunnen betekenen.

meer over Vehikel

Showroom

U bent van harte welkom in onze showroom te Cruquius, waar wij onze auto's presenteren. Wij werken op afspraak. Belt u even voordat u komt?

Jeroen Gilles
Jeroen Gilles