SLUITEN
Aston Martin occasion, echte klasse

Aston Martin occasion, echte klasse

Uw ultieme droomwens is een Aston Martin occasion. Bij Vehikel snappen we dat als geen ander. Aston Martin is – mede door haar elegante looks – een luxe symbool.

Een Aston Martin occasion: uw ultieme droomauto

Het toonaangevende merk heeft inmiddels tientallen modellen ontwikkeld en gelanceerd. Is een Aston Martin occasion uw langgekoesterde wens? Dan hebt u dus genoeg keuze. Vertel ons waar u uw zinnen op heeft gezet. Welk model en uitvoering? Welke kleur? Mogelijk hebt u wensen voor interieur, opties en accessoires. Voor het aantal kilometers op de teller. Zodra we een goed en compleet beeld hebben, gaan we voor u op zoek.

Onze werkwijze

Elke samenwerking start met een kennismaking. Tijdens de kennismaking nemen we al uw wensen door. Is de wederzijdse klik er? Dan gaan we voor u aan de slag. Wij zullen de zoekopdracht uitzetten in ons brede netwerk. Zo nodig wereldwijd.

Aston Martin occasion: symbool van elegante luxe

Vanaf 1931 toen de allereerste de fabriek uit kwam rollen, tot op de dag van vandaag. Dit bijzondere merk weet keer op keer prachtige auto’s te ontwerpen, ontwikkelen en produceren. Van SUV en stationwagen, tot luxe sedan en sportmodellen. Enkele topmodellen zijn de Aston Martin DBS Superleggera, Aston Martin DB11, Aston Martin Rapide, Aston Martin Vantage en de Aston Martin Lagonda.

Technisch in perfecte staat

Hebben we uw ultieme autodroom gevonden, dan kijken we kritisch naar de technische staat waarin de Aston Martin occasion verkeert. Het merk geniet een uitstekende reputatie. Maar bij Vehikel nemen we geen enkel risico en checken we de staat en de historie van de auto grondig.

Auto over de grens

Hoe specifieker en langer de lijst van wensen en eisen, des te groter wordt de kans dat de Aston Martin occasion die u zoekt een eindje over de grens te vinden is. Wat ons betreft geen enkel probleem. Ook in het buitenland hebben we waardevolle en betrouwbare contacten die we zo nodig in kunnen schakelen. Desgewenst regelen we natuurlijk ook voor u dat de auto wordt geïmporteerd. Die rompslomp besparen we u graag.

Naast Aston Martin importeren wij ook onder andere Audi, Bentley, BMW, Ferrari, Jaguar, Lamborghini, McLaren, Maserati, Mercedes, Range Rover en Rolls Royce.

Zoekopdracht geslaagd

De zoekopdracht is geslaagd. De deal is gesloten, het koopcontract getekend. Tijd om afspraken te maken over de aflevering van uw felbegeerde Aston Martin. En dan is de auto klaar om bij u voor de deur te worden afgeleverd. Glanzend schoon, in een gesloten trailer. Of kunt u bijna niet wachten en rijdt u hem het liefst zelf naar huis? Met een omweggetje, misschien?

Kunt u onze hulp ook gebruiken?

Staat een Aston Martin occasion ook bovenaan uw verlanglijst, maar hebt u geen tijd, zin of gelegenheid om ernaar op zoek te gaan? Vehikel is zoekspecialist. Wij kennen de weg. Weten hoe te zoeken en waar te zoeken. We beschikken over een uitgebreid netwerk en hebben connecties in het buitenland. En… we zijn vasthoudend.

De kans dat we dé Aston Martin occasion voor u vinden is dus groot. Wat denkt u: zullen we eens praten? Kijken of we een klik hebben? Dan pakken we het vandaar eventueel verder op. Laten we een afspraak maken. U kunt ons telefonisch bereiken op +31 (0)85 – 077 8004 of klik op de onderstaande knop.

Neem contact op