SLUITEN
Afleveren van uw auto

Afleveren van uw auto

We hebben uw exclusieve auto voor u geïmporteerd. Of we hebben hem gevonden via ons netwerk. Tijd voor de aflevering. Natuurlijk op de datum en het tijdstip van uw voorkeur. Dat spreekt vanzelf. Waar had u uw auto in ontvangst willen nemen? Bij ons op kantoor? Bij u thuis? Of misschien wilt u uw nieuwe auto liever presenteren op een speciaal uitgekozen locatie. U zegt het maar.

Wijze van aflevering

Wij spreken met u af hoe wij de auto bij u afleveren. Mogelijk verlangt u discretie. In dat geval vervoeren wij de auto in een gesloten autotrailer. Uw exclusieve auto krijgt voor aflevering uiteraard nog een grondige poetsbeurt. U kunt hem blinkend schoon en in perfecte conditie in ontvangst nemen.

Auto ophalen?

Wij kunnen ons ook goed voorstellen dat u de auto liever zelf naar huis rijdt. Ons kantoor is gevestigd in hartje Nederland, dus vanuit elke windrichting goed bereikbaar. Ede ligt aan de Utrechtse Heuvelrug: een oase van rust waar u heerlijk uw nieuwe auto kunt uitproberen via bosrijke routes of een winderige dijk. En wat dacht u van een pitstop voor een kop koffie in een van de nabij gelegen pittoreske dorpjes, voor u richting huis gaat? Maar u zit hier vandaan ook zo op de snelweg. Wat u wilt.

Neem contact op