SLUITEN

Uw auto is al exclusief, maar u kunt altijd kiezen voor nog meer luxe en uitstraling. Bijvoorbeeld door velgen of uitlaat aan te laten passen. Misschien heeft u wensen voor het interieur of zelfs de koplampen? We horen het graag. Laten we de mogelijkheden bespreken. U kunt bij ons niet alleen een exclusieve auto kopen, u kunt uw auto ook uniek laten maken.

Wij hebben ervaring met diverse, exclusieve automerken. U kunt denken aan bijvoorbeeld Audi, Aston Martin, Bentley, BMW, Ferrari, Jaguar, Lamborghini, McLaren, Maserati, Mercedes, Porsche, Range Rover en Rolls Royce.

Chiptuning

De fabriekssoftware in een auto biedt in veel gevallen de nodige ruimte voor verbetering. Via chiptuning wordt er gekeken naar de complete elektronische afstelling van een auto en van het motorblok. Vaak levert dat winst op meerdere vlakken op. De lucht/brandstofverhouding wordt verbeterd, de timing van de ontsteking is beter en de computer reageert sneller en directer. Dit resulteert er vrijwel altijd in dat de auto lekkerder loopt en er ook vermogenswinst ontstaat.

Samen met onze partners kijken we naar de best passende oplossing voor uw auto. Geen twee auto’s zijn immers gelijk. Leiden verbeteringen aan de elektronische afstelling ertoe dat er mechanische aanpassingen aan het motorblok nodig zijn om het nieuwe vermogen aan te kunnen? Dan regelt Vehikel dat ook voor u.

Uitlaatsystemen van Capristo, Akrapovič en Milltek

Het aanpassen van de uitlaat is wereldwijd misschien wel een van de meest populaire upgrades. De redenen zijn vaak een sportiever geluid en extra PK’s. Wij werken nauw samen met partners die uw auto kunnen voorzien van uitlaatsystemen van de merken Capristo, Milltek en Akrapovič. Ook mogelijk is een compleet RVS-uitlaatsysteem op maat.

Klepgestuurde uitlaat

De nieuwste trend: de klepgestuurde uitlaat. Ook daaraan kunnen we u helpen. Dit type uitlaatsysteem verovert snel terrein. Dat is niet zo vreemd, want met één druk op de knop kunt u zelf het geluid van uw auto bepalen: stiller of sportiever. Met een gesloten klep klinkt het geluid zoals u gewend bent. Door op de knop te drukken, wordt de einddemper omzeild en klinkt uw auto harder en sportiever.

Velgen

Velgen maken de auto, vindt u ook niet? De velg is in onze ogen misschien wel een van de belangrijkste accenten. Met andere velgen kunt u uw auto een compleet nieuwe uitstraling geven. Desgewenst adviseren, leveren en monteren wij ze. Zo nodig gaan we op voor u zoek naar passende velgen die voldoen aan uw wensen. Wel zo gemakkelijk.

Meer informatie over mogelijkheden

Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor uw uitlaatsysteem, uw velgen of andere accessoires en upgrades? We voorzien u graag van advies. Neem gerust contact met ons op.

Offerte? Klik hier