SLUITEN
Verkoop in opdracht

Verkoop in opdracht

Vehikel bemiddelt in de aankoop van exclusieve auto’s. Wilt u uw auto verkopen? Bijvoorbeeld omdat inruilen niet aan de orde is? Of financieel onaantrekkelijk? Wij brengen u graag in contact met onze vaste verkooppartner, die zich met liefde u graag helpt en spannen ons maximaal in inspant om een nieuwe liefde te vinden voor uw oude liefde.

Waarom uw auto in consignatie verkopen

Consignatieverkoop brengt vrijwel altijd meer op dan inruil of een privé verkoop. We werken op commissie basis. No cure, no pay.

Wat we doen?

Onze verkooppartner werkt als bemiddelaar tussen koper en verkoper, net zoals een huizenmakelaar en heeft actuele kennis omtrent de markt, het product en de prijs. Dit alles op commissie basis. De enige kosten die u bij aanvang verschuldigd bent zijn de kosten voor het eventueel stallen van uw auto in onze storage in respectievelijk Cruquius of Ede en de opmaak van de verkoop advertentie door onze partner.

Neem contact op

Het traject

Het traject voor het verkopen in opdracht bevat een aantal stappen.

 • Beginfase
  Het traject start met een gedegen waardebepaling en een advies wat betreft de vraagprijs. Vervolgens begeleidt onze partner u desgewenst met het verkoop klaar maken. Hierna wordt gestart met de advertentie, denk hierbij bijvoorbeeld aan het schrijven van een gedetailleerde, uitgebreide advertentie(tekst) en optielijst. Vervolgens volgt een professionele fotoshoot met eventueel videoopnames.
 • Adverteren
  Adverteren vindt plaats op diverse internationale socialmedia en autoverkoopsites. Uiteraard wordt ook ons netwerk op de hoogte gebracht. Een goede match zit soms dichterbij dan verwacht. Onze partner biedt uw auto bij voorkeur exclusief aan. Dit voorkomt vragen en komt een goede verkoop ten goede.
 • De verkoop
  Bij interesse in uw auto start een grondig cliëntonderzoek. Komt de geïnteresseerde door dit onderzoek dan wordt gestart met de onderhandelingen namens u. Mochten een akkoord zijn bereikt met de geïnteresseerde dan verzorgt onze partner de administratieve afhandeling als wel de aflevering.
 • Mocht het voorkomen dat de auto getransporteerd moet worden, dan halen wij deze op met onze gesloten trailer.

Heeft u interesse?

Overweegt u om uw exclusieve auto te koop aan te bieden? Neem contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak. U kunt ons telefonisch bereiken op +31 (0)6 14 67 25 94 of vul het onderstaande formulier in.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.