SLUITEN
Rolls Royce Corniche V

Rolls Royce occasion

Is het bezit van een Rolls Royce occasion uw langgekoesterde wens? Dat snappen we. Het is ook echt een gave auto! De Rolls Royce occasion is exclusief, straalt klasse uit en rijdt uitstekend. De topmodellen van Rolls Royce zijn de Rolls Royce Dawn, Rolls Royce Ghost, Rolls Royce Wraith en de Rolls Royce Phantom.

Rolls Royce occasion

Hebben wij helaas geen Rolls Royce staan? Neem ook eens een kijkje tussen onze andere auto’s.

Bekijk onze sportcollectie

Zoekopdrachten Rolls Royce occasion

Als u wilt kunnen wij de auto waarop u uw zinnen hebt gezet ook voor u opsporen. In de gewenste kleur, met de juiste maat velgen, bij benadering het gekozen (maximale) aantal kilometers op de teller. En met de uitstraling die u zoekt. Zegt u het maar. Hoe wilt u hem hebben?

Onze werkwijze

Stel: u geeft Vehikel een zoekopdracht voor de Rolls Royce occasion van uw keuze. Wat kunt u dan van ons verwachten? Het begint altijd met een inventarisatie van wensen en eisen. Wederzijds vertrouwen is wat ons betreft essentieel om prettig zaken te kunnen doen. Is de klik er, dan gaan we voor u aan de slag om dé auto voor u te vinden.

En daar staat hij dan: de felbegeerde Rolls Royce occasion. In al zijn glorie. Precies wat u zoekt! Maar u wilt er natuurlijk wel heel zeker van zijn dat de auto die Vehikel voor u heeft gevonden ook technisch gezien in perfecte staat verkeert.

Wij checken elke exclusieve auto standaard aan de hand van een lijst van criteria. We zijn niet gauw tevreden en willen absoluut zeker zijn van een geslaagde aankoop voor u. Want dat is nou ónze droom en wens voor u: dat u lang zorgeloos en probleemloos geniet van uw auto!

U kunt ook voor andere, exclusieve merken bij ons terecht. Denk bijvoorbeeld aan Audi, Bentley, BMW, Ferrari, Jaguar, Lamborghini, McLaren, Maserati, Mercedes, Porsche en Range Rover.

Auto invoeren

Staat de gezochte Rolls Royce occasion een eindje over de grens? Voor Vehikel geen enkel punt. Waar nodig schakelen we onze vertrouwde internationale partners in. Zelf regelen we alle rompslomp voor u die komt kijken bij het invoeren van een auto in Nederland.

Afronden van uw aankoop

U hebt uw keuze bepaald. De Rolls Royce occasion die we voor u hebben gevonden voldoet aan al uw wensen en eisen. Er blijft nog één belangrijke kwestie over: de prijs. Laat dat maar aan ons over. Wij kennen de markt, de merken en de waarde van de topklasse auto’s uit het hogere en hoogste segment. En we zijn sterk in onderhandelen. We doen er alles aan om er voor u uit te halen wat erin zit.

En dan is het zover. De deal is rond en de koopovereenkomst is getekend. Gefeliciteerd! Uw droom is werkelijkheid geworden en u kunt niet wachten tot de Rolls Royce occasion wordt afgeleverd. In een gesloten trailer wordt hij blinkend gepoetst voor uw deur gezet. Of rijdt u hem liever lekker zelf naar huis?

Wat kost een zoekopdracht?

Dat is lastig om in zijn algemeenheid te zeggen. Elke zoekopdracht is namelijk maatwerk. Wat zijn uw wensen? Waar staat de auto? Bevindt die zich in het buitenland? Zo ja, waar? Hoe zit het daar met BPM, invoerrechten en douanepapieren? Er zijn tal van factoren die de kosten bepalen. We praten hier graag verder met u over.

Wat kunnen we doen voor u?

Vehikel zoekt dieper en verder. We hebben een uitgebreid netwerk dat zich uitstrekt tot over de grenzen. En we doen het net wat anders dan anderen.

Grote kans dus dat we dé Rolls Royce occasion voor u vinden. Wat wilt u: gaan we voor u op zoek? Of hebt u in onze online showroom een andere auto gezien die u aanspreekt? Misschien wilt u liever eerst eens komen praten. Kan allemaal. Neemt u contact op voor een afspraak? U kunt ons telefonisch bereiken op +31 (0)85 – 077 8004 of klik op de onderstaande knop.

Neem contact op