October 19, 2021

Review Gijs Hilhorst – Fisker Karma ES 2014

“Wij kochten bij jullie een Fisker Karma ES 2014 met 15855 echte km op de teller. De Fisker is door ons telefonisch gekocht zonder hem in het echt gezien te hebben, wel na tien telefoontjes over en weer met vragen die keurig en zeer geduldig werden beantwoord, afgaande op de zich zeer vertrouwd lijkende inlichtingen welke Jeroen Gilles telefonisch mededeelde.
In eerste instantie zouden we gaan kijken, echter bood Vehikel aan de Fisker in de persoon van Jeroen zelf rijdend te komen brengen (250 km verder weg). De Fisker moest wel vooraf betaald worden en werd dan direct op mijn naam gezet, met de ristrictie als ie alsnog niet zou bevallen, de deal teruggedraaid kon worden en ik mijn geld terug kreeg.
Afgelopen zaterdag was het dan zover, de Fisker werd gebracht aan mijn huis en verkeerde in absolute nieuwstaat, waarbij ook het accupakket en alle overige relevante zaken een volledige upgrading hadden gekregen.
Een Topservice van deze club en een top klantvriendelijke eigenaar in de persoon van Jeroen Gilles en zijn Zakenpartner. Ik heb er Zaterdag en Zondag reeds 200 km fantastisch mee gereden/getest en niet een mankement kunnen ontdekken.
Ook voor reparaties/onderhoud, waarvoor specialistische kennis noodzakelijk is, kan ik bij Vehikel terecht! Dus beveel ik iedereen aan daar de auto van zijn dromen te kopen.”Gijs Hilhorst

U bent van harte welkom in onze showroom te Cruquius, waar wij onze auto's presenteren. Wij werken op afspraak. Belt u even voordat u komt?

Jeroen Gilles
Jeroen Gilles