SLUITEN
Daryl en Jeroen

Range rover occasion: avontuurlijke luxe

Een Range Rover occasion is de vleesgeworden jongensdroom. Deze stoere, veelzijdige auto van het Britse merk Land Rover combineert luxe en comfort met terreincapaciteiten. Range Rovers zijn dan ook zeer gewild. Met een conventionele benzine- of dieselmotor, maar zeker ook in plug-in hybride-uitvoering.

Heeft u iets specifieks in gedachte?

Bent u al langer op zoek naar een Range Rover Occasion? Dan kan Vehikel u wellicht van dienst zijn. Geef ons een zoekopdracht en wij gaan voor u aan de slag. Hebt u een bepaald type op het oog? De Range Rover Vogue? De Range Rover Sport SVR? Of toch liever de Range Rover Discovery, de SUV voor offroad? Zegt u het maar.

Hoe gaan we te werk

Allereerst gaan wij samen met u aan tafel om al uw ideeën en eisen door te nemen. Wij zullen uw wensen aanvullen met diverse criteria waar wij op zullen letten. Hebben we beide een goed gevoel? Dan gaan we voor u aan de slag.

Zoekresultaat boeken

Hoe beter we uw wensen en eisen kennen, des te groter de kans dat we dé Range Rover occasion voor u vinden. Onze kracht bij zoekopdrachten zit in de manier waarop we te werk gaan. Wij kennen de wegen en hebben de connecties. In binnen- en buitenland. Daarbij zijn we tamelijk volhardend. Daarmee boeken we resultaten.

In perfecte staat

Natuurlijk verlangt u van de Range Rover occasion die wij u presenteren niets minder dan perfectie. Ook – en vooral – als het om de technische staat gaat waarin de auto verkeert. Geen zorgen: we checken uw auto nauwkeurig aan de hand van een lijst met strenge criteria. Pas als de auto die we op het oog hebben voor u in alle opzichten onze goedkeuring wegdraagt, durven we hem aan u voor te stellen.

Gaan wij voor u op zoek naar een Range Rover Vogue, Range Rover Evoque, Range Rover Sport of Range Rover Velar? Of misschien een Land Rover Discovery? En staat de gezochte Range Rover occasion een eindje over de grens? Voor Vehikel geen enkel punt. Waar nodig schakelen we onze vertrouwde internationale partners in. Zelf regelen we alle rompslomp voor u die komt kijken bij het invoeren van een auto in Nederland.

Wij regelen zelfs de keuring van uw auto als u deze wilt inruilen op uw nieuwe Range Rover occasion. Wij ruilen onder andere Audi, Aston Martin, Bentley, BMW, Ferrari, Jaguar, Lamborghini, McLaren, Maserati, Mercedes, Porsche en Rolls Royce in.

Benieuwd naar de kosten voor een zoekopdracht?

Wat een zoekopdracht u kost, kunnen we zo niet zeggen. Elk verzoek is maatwerk. De prijs hangt dus af van uw wensen. Ten aanzien van de gezochte Range Rover occasion. En over de diensten die u wilt afnemen bij Vehikel.

Hoe gedetailleerd is het zoekprofiel van de auto? Hoeveel rijden er daarvan rond? En waar staat de auto die voldoet aan uw criteria. In Nederland, of bijvoorbeeld in Essen of Barcelona? Mogelijk wilt u dat we ook de onderhandelingen voor u voeren. En dat we uw auto bij u thuis afleveren, in een gesloten trailer. Of komt u hem zelf halen?

Zullen we het er samen over hebben?

U ziet het, er is best wat te bespreken. Misschien hebt u nog vragen aan ons. We beantwoorden ze graag. Laten we het er samen over hebben. Vrijblijvend, in alle rust. We zijn erg benieuwd naar uw verhaal en horen graag naar welke Range Rover occasion uw hart uitgaat. Neemt u contact op? Dan maken we een afspraak. U kunt ons telefonisch bereiken op +31 (0)85 – 077 8004 of klik op de onderstaande knop.

Neem contact op