Vervoering

Het grootste onderscheid tussen sportauto’s zit hem in de mens erachter. De ontwerper, de maker, de bestuurder. Het gaat niet om vervoer maar om vervoering! Althans voor mij. En ik vermoed ook voor u. Anders zou u zich vast niet oriënteren op deze website, waar persoonlijkheid, kwaliteit en exclusiviteit zo verweven zijn. Wat ik voor u kan doen?

 

Zoekopdrachten

Ik lever het gedroomde rechtstreeks. Of ik ga er voor u naar op zoek. Een geweldige uitdaging omdat het vaak om modellen gaat waar een beperkt aantal van zijn. Vaak future classics. Altijd snel en tijdloos.

 

Verkoop in opdracht

Wilt u uw auto verkopen? Ik help u graag en span me maximaal in om een nieuwe liefde te vinden voor uw oude liefde. 

Ik werk tevens nauw samen met professionele partijen, zoals Aerdenhout Exclusive Cars. Vehikel treedt op als intermediair, AEC als verkopende partij.

Ik ben Jeroen Gilles

Mijn roots liggen in de techniek. Van jongs af aan ben ik gefascineerd door sportwagens. Het voelt als mijn ‘roeping’ om bijzondere exemplaren beschikbaar te maken. Uit liefde voor snelheid, schoonheid en weergaloze techniek. Mijn doel? Rijplezier bereikbaar maken.

meer over jeroen

Privacy statement

U bent van harte welkom in onze showroom te Cruquius, waar ik de auto's presenteer. Ik werk op afspraak. Belt u even voordat u komt?

Jeroen Gilles
Jeroen Gilles
  • Crommelinbaan 29A
  • 2142 EX
  • Cruquius

  • (Alleen op afspraak)