Ik ben Jeroen

Mijn roots liggen in de techniek. Van jongs af aan ben ik gefascineerd door sportwagens. Het voelt als mijn ‘roeping’ om bijzondere exemplaren beschikbaar te maken. Uit liefde voor snelheid, schoonheid en weergaloze techniek.

Het grootste onderscheid tussen auto’s zit hem in de mens erachter. De ontwerper, de maker, de bestuurder. Het gaat niet om vervoer maar om vervoering! Althans voor mij. En ik vermoed ook voor u.

En ik ben Lennert

Ik ben van mening dat je altijd moet doen, waar je het meeste energie van krijgt en ik heb dat gevonden; mede ‘car-enthusiasts’ helpen aan hun ultieme droomauto! Ik ben gefascineerd door auto’s uit de jaren 90. Een auto die dan ook bovenaan op mijn ‘to-own-list’ staat, is de Ferrari F355 GTS. Mijn passie voor bijzondere auto’s deel ik graag met u.

Ons doel

Rijplezier bereikbaar maken. De enige verrassing die wij u willen bezorgen is een aangename. Anders hebben wij ons doel niet bereikt. Wat we doen?

Verkopen in opdracht

Wilt u uw auto verkopen? Wij helpen u graag en spannen ons maximaal in om een nieuwe liefde te vinden voor uw oude liefde. Wij werken tevens nauw samen met professionele partijen, zoals Aerdenhout Exclusive Cars. Vehikel treedt op als intermediair, AEC als verkopende partij.

Zoekopdrachten

Wij leveren het gedroomde rechtstreeks of gaan er voor u naar op zoek. Een geweldige uitdaging omdat het vaak om modellen gaat waar een beperkt aantal van zijn. Vaak future classics. Altijd tijdloos.

meer over jeroen

meer over lennert

U bent van harte welkom in onze showroom te Cruquius, waar wij onze auto's presenteren. Wij werken op afspraak. Belt u even voordat u komt?

Jeroen Gilles
Jeroen Gilles