Ik ben Jeroen

Mijn roots liggen in de techniek. Van jongs af aan ben ik gefascineerd door sportwagens. Het voelt als mijn ‘roeping’ om bijzondere exemplaren beschikbaar te maken. Uit liefde voor snelheid, schoonheid en weergaloze techniek.

Het grootste onderscheid tussen auto’s zit hem in de mens erachter. De ontwerper, de maker, de bestuurder. Het gaat niet om vervoer maar om vervoering! Althans voor mij. En ik vermoed ook voor u.

Mijn doel

Rijplezier bereikbaar maken. De enige verrassing die ik u wil bezorgen is een aangename. Anders heb ik mijn doel niet bereikt. Wat ik doe?

Verkopen in opdracht

Wilt u uw auto verkopen? Ik help u graag en span me maximaal in om een nieuwe liefde te vinden voor uw oude liefde. Ik werk tevens nauw samen met professionele partijen, zoals Aerdenhout Exclusive Cars. Vehikel treedt op als intermediair, AEC als verkopende partij.

Zoekopdrachten

Ik lever het gedroomde rechtstreeks. Of ik ga er voor u naar op zoek. Een geweldige uitdaging omdat het vaak om modellen gaat waar een beperkt aantal van zijn. Vaak future classics. Altijd snel en tijdloos.

meer over jeroen

Showroom

U bent van harte welkom in onze showroom te Cruquius, waar ik de auto's presenteer. Ik werk op afspraak. Belt u even voordat u komt?

Jeroen Gilles
Jeroen Gilles