Vervoering

Het grootste onderscheid tussen sportauto’s zit hem in de mens erachter. De ontwerper, de maker, de bestuurder. Het gaat niet om vervoer maar om vervoering! Althans voor mij. En ik vermoed ook voor u. Anders zou u zich vast niet oriënteren op deze website. Waar persoonlijkheid, kwaliteit en exclusiviteit zo verweven zijn.


Ik ben Jeroen Gilles

Mijn roots liggen in de techniek (Ing.). Van jongs af aan ben ik gefascineerd door sportwagens. Het voelt als mijn ‘roeping’ om bijzondere exemplaren beschikbaar te maken. Uit liefde voor snelheid, schoonheid en weergaloze techniek. Mijn doel? Rijplezier bereikbaar maken.

Wat ik voor u kan betekenen

Ik lever het gedroomde rechtstreeks. Of ik ga er voor u naar op zoek. Een geweldige uitdaging omdat het om modellen gaat waar er maar een beperkt aantal van zijn. Speciale uitvoeringen met vaak bijzondere kleurstellingen. Future classics. Altijd snel. Altijd tijdloos. Met aandacht geselecteerd en gecontroleerd. Compleet met een transparant, gedocumenteerd onderhoudsverleden. Een aansluitende garantie behoort uiteraard tot de mogelijkheden.

De enige verrassing die ik u wil bezorgen is een aangename. Anders heb ik mijn doel niet bereikt. Ervaar het zelf en voel u welkom in het Hodson Huis in Haarlem.

meer over jeroen

U bent van harte welkom in het Hodson Huis te Haarlem, waar ik de auto's presenteer. Belt u even voordat u komt?

Jeroen Gilles
  • +31 (0)6 14 67 25 94
  • jeroen@vehikel.com
  • @vehikelsportscars
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.