Vervoering

Het grootste onderscheid tussen sportauto’s zit hem in de mens erachter. De ontwerper, de maker, de bestuurder. Het gaat niet om vervoer maar om vervoering! Althans voor mij. En ik vermoed ook voor u.

 

Zoekopdrachten

Ik lever het gedroomde rechtstreeks. Of ik ga er voor u naar op zoek. Een geweldige uitdaging omdat het vaak om modellen gaat waar er maar een beperkt aantal van zijn. Vaak future classics. Altijd snel. Altijd tijdloos. Met aandacht geselecteerd en gecontroleerd.

 

Verkoop in consignatie

Wilt u uw sportwagen verkopen? Ik help u graag en span me maximaal in om een nieuwe liefde te vinden voor uw oude liefde. Ik werk nauw samen met Aerdenhout Exclusive Cars.

Ik ben Jeroen Gilles

Mijn roots liggen in de techniek. Van jongs af aan ben ik gefascineerd door sportwagens. Het voelt als mijn ‘roeping’ om bijzondere exemplaren beschikbaar te maken. Uit liefde voor snelheid, schoonheid en weergaloze techniek. Mijn doel? Rijplezier bereikbaar maken.

De enige verrassing die ik u wil bezorgen is een aangename. Anders heb ik mijn doel niet bereikt. Ervaar het zelf en voel u welkom in het Hodshon Huis in Haarlem.

meer over jeroen

Privacy statement

U bent van harte welkom in het Hodshon Huis te Haarlem, waar ik de auto's presenteer. Belt u even voordat u komt?

Jeroen Gilles
Jeroen Gilles
  • Spaarne 17
  • 2011 CD
  • Haarlem
  • (Alleen op afspraak)