Meer over mij

Ik heb een commerciële achtergrond. Mijn eerste functie was Customer Success Manager bij een digitaliseringsbedrijf. In 2019 heb ik het besluit genomen om werk te gaan combineren met mijn passie voor bijzondere (sport)auto’s. Ik wilde graag ervaring opdoen binnen de automotive. Allereerst ben ik gaan werken bij Volvo als Online Sales Consultant en vervolgens bij een klassieker-expert. Hier was ik Marketing Manager.

In 2020 kreeg ik bij Vehikel de kans om mij nog verder en breder te gaan ontwikkelen binnen de automotive branche. Een kans die ik met beide handen heb aangepakt! Bij Vehikel ben ik verantwoordelijk voor de verkoop en operationele zaken.

Hartelijke groet, 

Lennert van der Hoek
linkedin.com/in/lennertvdh/

meer over Vehikel

Showroom

U bent van harte welkom in onze showroom te Cruquius, waar wij onze auto's presenteren. Wij werken op afspraak. Belt u even voordat u komt?

Jeroen Gilles
Jeroen Gilles