August 31, 2019

NEW VIDEO // Stuurman & Stuurman #2

Na eerder dit jaar een paar video’s te hebben gemaakt met de bekende car-YouTuber Sem Meijer, hebben we besloten de handen ineen te slaan en op vaste basis video’s te gaan maken. Sem en ik zullen samen minstens elke twee maanden een nieuwe video uitbrengen onder de naam Stuurman & Stuurman.

Na twee weken geleden samen de Abarth te hebben gereden (https://www.youtube.com/watch?v=Vo9trifCeGU&t=1s) hebben we afgelopen week de Mercedes Benz C43 AMG getest.

De Mercedes C43 AMG heeft een enorme ‘bandbreedte’ en biedt het beste van alle ideale werelden. Te beginnen met het design: het ranke profiel van de Mercedes is elegant van snit en zal nooit vervelen. Let tevens op details als de Diamond Grille: de ster onder de radiotoren. Tegelijkertijd heeft de auto genoeg ‘body’ om andere krachtpatsers tegengas te bieden; die credits zijn voor AMG. Aan de ene kant is het een brute AMG en aan de andere kant een comfortabele cruiser. En dan kun je ook nog het dak achter je laten zakken…

Dank weer Sem voor een fantastische dag!

Check Sem en mijn YouTube kanaal voor meer spectaculaire Vehikels:

Mijn kanaal vind je als je zoekt op: Jeroen Gilles | Vehikel

Sem’s kanaal: www.youtube.com/semmeijerr

U bent van harte welkom in onze showroom te Cruquius, waar wij onze auto's presenteren. Wij werken op afspraak. Belt u even voordat u komt?

Jeroen Gilles
Jeroen Gilles