August 21, 2019

NEW VIDEO // Stuurman & Stuurman #1

Na eerder dit jaar een paar video’s te hebben gemaakt met de bekende car-YouTuber Sem Meijer, hebben we besloten de handen ineen te slaan en op vaste basis video’s te gaan maken. Sem en ik zullen samen minstens elke twee maanden een nieuwe video uitbrengen onder de naam Stuurman & Stuurman.

We hebben als Stuurman & Stuurman zijnde als eerste een Abarth getest en wat voor één…: de Abarth 500 Cabrio Italia. Het is 17 maart 2011 als verenigd Italië een vreugdedans doet. Nog gezelliger wordt het een half jaar later: het land van de pizza’s, pasta’s, mode en mooie auto’s verblijdt de wereld met de introductie van de gelimiteerde Abarth 500 C Cabrio Italia! Het ene moment wordt er gefeest met een zee van bloemen, vervolgens wordt er een auto gedoopt in de kleur van de zee. Toeval? Nope! De 500 Cabrio Italia is namelijk niets meer, maar ook zeker niets minder dan een fraai eerbetoon aan 150 jaar verenigd Italië. Een reden om er slechts 150 van te maken, waarvan 2 voor NL bestemd waren. En enkele meer voor Duitsland.

Stay tuned voor meer video’s! Dank weer Sem voor een fantastische dag!

Check Sem en mijn YouTube kanaal voor meer spectaculaire Vehikels:

Mijn kanaal vind je als je zoekt op: Jeroen Gilles | Vehikel

Sem’s kanaal: www.youtube.com/semmeijerr

U bent van harte welkom in onze showroom te Cruquius, waar wij onze auto's presenteren. Wij werken op afspraak. Belt u even voordat u komt?

Jeroen Gilles
Jeroen Gilles