August 1, 2019

EVENT // Maarten Memorial ’19

Op 1 augustus zal ik voor de tweede keer meerijden met MaartenMemorial. Dit keer met mijn Alfa Giulia Quadrifoglio. Samen met 99 andere sportwagen rijders ga ik op pad om 100 kankerpatiënten even te laten vergeten dat ze ziek zijn. Daarnaast haal ik geld op voor het kankeronderzoek in het Daniel den Hoed Instituut. Help jij me dit jaar weer mee om mijn streefbedrag (€ 2000,-) te halen? Elke euro is welkom. Alvast hartelijk bedankt!

Mijn eerste MM vorig jaar was enorm bijzonder om mee te maken. Ik had begin 2018 afscheid genomen van mijn moeder die is overleden aan kanker en niet al te lange tijd later heb ik samen met Frank een prachtige dag beleefd in een zeldzame Lotus Esprit V8.

Frank is 52 jaar oud, hij heeft beenmergkanker en is ongeneselijk ziek. Hij heeft echter naar zijn eigen zeggen de dag van zijn leven gehad en slurpte werkelijk elke seconde van de dag op. Het kon niet gek genoeg!

@Frank: you’ve made my day man vorig jaar! Wat ben jij een prachtige, levenslustige, positieve vent! Ik wens je alle goeds toe en heb diep, diep respect voor jou. Ik neem een voorbeeld aan je en hoop dat anderen dat ook doen. Zie ik je dit jaar weer?

Vind je het leuk om meer te lezen over dit prachtige evenement of wil je een donatie doen? Ga dan naar:

maartenmemorial.com

U bent van harte welkom in onze showroom te Cruquius, waar wij onze auto's presenteren. Wij werken op afspraak. Belt u even voordat u komt?

Jeroen Gilles
Jeroen Gilles