SLUITEN
Capristo uitlaat

Capristo uitlaat

Een Capristo uitlaat geeft u een bepaald gevoel. Het fijne gevoel dat u krijgt wanneer u uw auto nóg beter maakt. Mooier. En misschien nog wel belangrijker: wanneer u uw auto beter laat klinken. De uitlaten van het prestigieuze merk klinken namelijk ongeëvenaard als ze onder de juiste auto worden geplaatst.

Neem contact op

Wereldwijd bekend

Dankzij meerdere patenten op diverse uitlaattechnologieën zorgen Capristo uitlaten voor een echt uniek geluid. En dat niet alleen, ze verbeteren tevens het uiterlijk van uw auto en leveren vaak ook nog een vermogenswinst in pk’s en koppel. Precies dat maakt het merk begeerd door veel liefhebbers.

De klant van een auto

Bij Vehikel luisteren we aandachtig naar uw wens, maar de klank van uw auto is voor ons leidend. De Capristo uitlaat is immers niet geschikt voor iedere auto en het gebeurt te vaak dat uitlaatsystemen worden gemonteerd zonder te kijken naar opbouw van het motorblok, lengte van het systeem en de diameter. Om nog maar te zwijgen over het gebruikte materiaal en materiaaldikte.

T3909 RVS voorzien van kleppen

De Capristo uitlaat wordt gemaakt van gepolijst roestvrij staal (T309) en is voorzien van kleppen. Om de kwaliteit te waarborgen wordt iedere uitlaat daarbij handmatig gelast. Met uiterste zorg en precisie. Daardoor kunnen de uitlaten hoge temperaturen (>600°C) weerstaan, wat het zeer geschikte systemen voor onder sportauto’s en supercars maakt.

Perfecte pasvorm

Capristo blinkt vooral uit ontwikkeling en design. Het ontwerpt uitlaatsystemen die vaak veruit de beste pasvorm onder een auto kennen. Dat houdt in dat we maar zelden aanpassingen hoeven te doen om het uitlaatsysteem passend te maken voor uw auto. Zo weet u zeker dat u precies het geluid en de performance krijgt waar Capristo bekend om staat.

Capristo uitlaat met klepsysteem, inclusief montage

Bent u enthousiast geworden en wilt u ook een Capristo uitlaat? Hoewel de systemen helaas niet geschikt zijn voor ieder merk en type, bekijken we wel graag de mogelijkheden voor uw auto. Samen met onze vaste partners leveren en monteren we vervolgens een nieuw uitlaatsysteem dat uw auto verbetert. Informeer nu naar de mogelijkheden en ontdek wat we voor u kunnen betekenen.

Neem contact op