SLUITEN
Mercedes Benz AMG GT 4.0 S

Vehikel tip: Opti-Coat

De kleur en dus de lak bepalen voor een groot deel het aanzicht en de waarde van uw auto. Ook na velen jaren. Daarom is het belangrijk om de lak afdoende te beschermen tegen invloeden van buitenaf. Om deze reden kiezen wij voor Opti-Coat; in onze ogen de beste lakbescherming op de markt.

Opti-Coat gaat een directe verbinding aan met de blanke laklaag waardoor de coating niet op de lak “zweeft” maar één wordt met de lak. De coating bestaat uit Sillicon Carbide (SIC), dit wordt in één of twee lagen aangebracht. Opti-Coat heeft een snelle droogtijd, waardoor u snel weer over uw auto beschikt.

Een groot voordeel in vergelijking met andere coatings is dat Opti-Coat slijtvast is. In tegenstelling tot andere behandelingen zoals een wax of glascoating zal de Opti-Coat lakcoating niet slijten en blijft deze permanent zitten op de lak. Opti-Coat behoeft geen jaarlijkse controles of her-applicaties om de coating intact te houden.

Extreme glans en diepte

Opti-Coat lakcoating zorgt voor een extreme glans en kleurdiepte, daarnaast geeft Opti-Coat het oppervlak een permanent hydrofobische werking waardoor het makkelijker te reinigen is en ook langer schoon zal blijven. Naast optische voordelen heeft Opti-Coat lakcoating ook andere eigenschappen:

  • Vuil hecht zich minder snel aan de lak van uw auto waardoor het wassen en drogen een stuk eenvoudiger wordt.
  • De lak van uw auto is beschermd tegen UV-straling, krasbestendiger en extreem waterafstotend.
  • Ook zullen bijvoorbeeld uitwerpselen van vogels of andere invloeden van buitenaf veel minder schade aanrichten aan uw lak.

Neem contact op

Neemt u contact met ons op voor meer informatie?

Neem contact op

Vehikel