SLUITEN
Vehikel trailer

Vehikel epic sportscars Cruquius gaat verhuizen!

.. maar we houden nog even onder de pet waarheen.

We merken dat de (auto)markt momenteel in snel tempo verandert. Van offline naar online, en van een kopersmarkt naar een verkopersmarkt. Daarom veranderen wij mee. We richten ons meer en meer op zoekopdrachten, aankoopbegeleiding en de import van exclusieve auto’s. Niet in de laatste plaats hebben we daarom besloten om te investeren in een nieuwe trailer incl. passend trekkend voertuig.

Al met al willen we nog flexibeler kunnen opereren en onze overhead kosten verlagen, zodat we tegen concurrerende tarieven kunnen blijven werken. We houden u op de hoogte van de ontwikkelingen en verwelkomen u graag op ons tijdelijke adres Crommelinbaan 63A te Cruquius (verkoop en auto opslag)* of Dieselstraat 1B Ede (auto opslag). Belt u even voordat u komt?

Hartelijke groet,

Tim, Daryl & Jeroen 

* Vehikel Cruquius heeft tijdelijk onderdak gevonden bij Van der Wal Car Detailing. Van der Wal Car Detailing is echter geen partij bij de overeenkomst tussen vehikel en koper noch anderzins betrokken bij de verkoop. Wij danken van der Wal voor het bieden van deze tijdelijke oplossing.

Vehikel