SLUITEN
Vehikel en elektrische auto’s

Vehikel en elektrische auto’s

Met de opmars van de elektrische aandrijflijn hebben veel merken tegenwoordig een EV in hun gamma opgenomen. Het begon natuurlijk bij Tesla met de Roadster en de Model S, maar inmiddels hebben veel gerenommeerde autobouwers óók een elektrisch model in hun aanbod. Denk hierbij aan Audi met de E-tron en de E-tron GT, Mercedes met de EQS en natuurlijk BMW met hun i-modellen.

Zelfs sportwagenbouwers als Porsche doen mee met modellen als de Taycan en binnenkort ook de nieuwe Macan. En naar verwachting komt er ook een 911 met op zijn minst een semi-elektrische aandrijflijn.

In de pijplijn zitten ook nog volledig elektrische modellen van Maserati en Ferrari. En wat te denken van Rimac? Deze hypercarbouwer heeft momenteel pas één model, maar deze is wél volledig elektrisch. Ze zijn kortgeleden een samenwerking aangegaan met Bugatti, dus zelfs het merk dat ooit de snelste auto ter wereld bouwde is bezig met elektrificatie.

Ondertussen breidt een merk als Tesla het segment aan alle kanten uit. Waar het begon met de Roadster, die sterk gebaseerd was op de sportieve Lotus Elise, maakt het Amerikaanse merk nu vooral luxe sedans en SUV’s. Maar: er komt óók een super sportieve Roadster aan, die zo ontzettend snel gaat worden dat niks deze auto bij kan houden.

Het is dus safe to say dat elektrische auto’s helemaal geïntegreerd zijn in onze samenleving, en dit alleen nog maar meer gaat worden. Bij Vehikel hebben we passie voor leuke auto’s. Nu ook elektrische auto’s erg leuk beginnen te worden, staan wij daarom volledig open voor het verkopen van de snoepjes onder de EV’s. U zult dus meer en meer bij ons terecht kunnen om leuke auto’s met een elektrische aandrijflijn aan te schaffen. Heeft u interesse in bijvoorbeeld een Porsche Taycan Turbo S, een Audi E-tron of in de toekomst zelfs een elektrische sportwagen van Maserati? Houd onze website dan goed in de gaten, want voor u het weet bieden wij binnenkort uw droom-EV aan…

Tot slot

Wilt u meer informatie? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Neem contact op

Vehikel