SLUITEN
Vehikel Alpentour 2022

Vehikel Alpentour 2022

“Het grootste onderscheid tussen sportauto’s zit hem in de mens erachter. De ontwerper, de maker, de bestuurder. Het gaat niet om vervoer maar om vervoering! Althans voor ons. En ik vermoed ook voor u.”

Zo begint de introtekst op onze website. Vanaf de start van Vehikel, medio 2018 hebben Daryl, Tim en ik een aantal geweldige mede-petrolheads ontmoet, autoliefhebbers in hart en nieren. Mede dankzij hen is Vehikel geworden tot wat het vandaag de dag is. Een bedrijf waar persoonlijkheid, kwaliteit en exclusiviteit zeer verweven zijn. Dit alles op een open, integere manier en gedreven vanuit onze pure passie voor auto’s.

Om hen te bedanken nodigen we deze groep prachtige mensen ieder jaar uit om naar de Zwitserse/ Italiaanse Alpen te komen om aldaar “in vervoering te komen” van elkaars auto’s, prachtige verblijven, heerlijk eten & drinken, de sterkste verhalen en natuurlijk de mooiste bergwegen inclusief vergezichten. Een traditie is geboren. 

Welke passen gaan we beslechten? In ieder geval de Sustenpas, Gotthardpas, Furkapas, Grimselpas, Nufenenpas en de Simplon. Voorafgegaan door een hele mooie route door het Zwarte Woud. 

Er zijn nog een paar plekken beschikbaar voor de snelle beslisser. De ballotage is echter stevig…

Vehikel