SLUITEN
Oldtimer kopen

Oldtimer kopen

In Nederland zijn er genoeg autoliefhebbers die een mooie oldtimer willen kopen. De voornaamste reden om een oldtimer te kopen is het prachtige en tijdloze design van deze auto’s. Het zijn absolute eyecatchers. Het rijden van een oldtimer biedt diverse voordelen. Zo zijn deze auto’s van 25 jaar en ouder zowel verzekeringstechnisch en belastingtechnisch zeer interessant.

Bij ons staat kwaliteit hoog in het vaandel. Om deze reden zijn de oldtimers die u in onze collectie terugvindt volledig origineel, goed onderhouden en enkele zelfs volledig gerestaureerd. Wij bieden geen restauratieprojecten aan. In deze blog:

Oldtimer kopen: oog voor kwaliteit

In onze collectie staan diverse, immer hoog kwalitatieve oldtimers. Toch zijn er nog veel meer prachtige oldtimers op de markt. Heeft u iets specifieks in gedachte? Wij gaan graag voor en met u op zoek. In ons uitgebreide netwerk hebben wij diverse specialisten die wij kunnen benaderen om voor u de oldtimer van uw dromen te vinden.

Wederzijdse klik

Elke samenwerking begint met een vrijblijvende kennismaking. Wij komen graag bij u langs om uw wensen door te nemen. Is de wederzijdse klik er? Dan gaan we voor u aan de slag. Als eerste gaan wij aan de slag met ons verdiepen in het merk en de geschiedenis. Vervolgens zetten wij uw zoekaanvraag uit in ons brede netwerk. Denken wij de juiste auto gevonden te hebben? Dan nemen wij gelijk contact met u op.

Passie voor oldtimers

Wij hebben een echte passie voor exclusieve auto’s. Vooral oldtimers als sportauto’s spreken tot onze verbeelding. Wat deze auto’s voor ons zo speciaal maakt zijn de unieke features die zijn voortgekomen vanuit een ware liefde voor automobielen. Wij denken bijvoorbeeld aan de prachtige lijnen van een Jaguar XK120 en Jaguar E-type. Het charme van de Aston Martin DB5. De tijdloze kleuren van de Ferrari GT California Spyder SWB. Het robuuste karakter van de Allard J2 en het verfijnde karakter van de Porsche 936. Ware vakmanschap die de tand des tijds heeft overleefd. Een standaard waar alle auto’s naar hen zich aan kunnen meten.

Tot slot

U hoort het al. Wij zijn net zoals u gek op oldtimers. Dit maakt ons de perfecte partner om samen met u op zoek te gaan naar de oldtimer die u voor ogen hebt. Wilt u hier meer informatie over? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Neem contact op

Vehikel