SLUITEN
Daryl Baars

Even voorstellen: Daryl Baars

Met Vehikel maakt Daryl Baars van zijn passie zijn werkelijkheid. Na jarenlange ervaring als creatief directeur bij een online marketingbureau heeft hij de stap genomen om voor zichzelf te beginnen. Hoe ga je van marketing naar exclusieve auto’s? Een kort interview met deze energieke autoliefhebber.

In deze blog:

Hoe is je passie voor auto’s ontstaan?
‘Zolang ik me kan herinneren ben ik gek op exclusieve auto’s. Al van kleins af aan bezoek ik beurzen en lees en bestudeer ik autotesten. En ik kijk elke exclusieve auto na die voorbij rijdt. Dit type auto’s prikkelt al mijn zintuigen. Ik heb altijd al iets gehad met de lijnen, het geluid, het vermogen, de souplesse en de techniek.’

Van je passie je werk maken, dat is maar voor weinigen weggelegd. Waarom deze stap?
‘Door mijn marketingachtergrond heb ik me gespecialiseerd in het vinden en bereiken van een doelgroep. Waar bevindt die zich? Hoe willen de leden van deze groepen worden aangesproken? Wat willen ze? Hoe zorg je ervoor dat een (website)bezoeker een lead en uiteindelijk een klant wordt?

In de loop der jaren ontstond de wens om mijn kennis en ervaring, verkregen via mijn klanten van het online marketingbureau, te benutten voor mijn eigen bedrijf. En om die te combineren met mijn passie voor de exclusieve automarkt. Het resultaat is Vehikel.‘

Wat is het onderscheidend vermogen van Vehikel?
‘Vehikel staat synoniem aan kwaliteit en beleving. De website is een uniek platform om exclusieve auto’s te verkopen. Bestemd voor zowel particulieren als ondernemers. Wij bieden de auto aan namens onze klant. Door onze specifieke mix van offline en online marketing kunnen we de auto’s in dit segment sneller en beter vermarkten dan de concurrentie. En behalen wij voor onze klanten een hoger rendement op de verkoop dan zij zelf kunnen realiseren.

Daarnaast voeren we zoekopdrachten uit voor onze klanten. Wij helpen niet alleen met de verkoop, maar ook met de aanschaf van een andere auto. Bij Vehikel zetten we graag een stapje extra voor onze klanten.

En tot slot hanteren we scherpe tarieven. Omdat we geen eigen auto’s inkopen maar altijd verkopen voor een particulier of bedrijf, minimaliseren we onze overhead. Daarvan profiteren ook onze klanten.‘

Je moet zelf wel een favoriete auto hebben. Welke is dit?
‘Ik heb altijd een zwak gehad voor de Renault 4CV Decouvrable, uitgevoerd in een aubergine kleur met cognac interieur. Maar de Porsche 911 Carrera 3.8 GTS is toch wel mijn favoriet. En ik heb het geluk de eigenaar te mogen zijn van dit model.

Tot slot

Wilt u meer informatie? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Neem contact op

Vehikel